Botox

Botox

Hvordan virker BOTOX/Botulinum toksin?

​I Lamima anvender vi botox-lægemidlet “Botulinum-toxin Type A” fra Vistabel (herefter Botox Vistabel), der er produceret af det amerikanske firma Allergan.  Botox Vistabel forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager afslapning af musklen. På den måde bliver den overliggende hud glat og fri for rynker.

De første 24 timer efter behandlingen bør man ikke gnide eller massere det behandlede område. Herefter tager det 2-5 dage før Botox Vistabel begynder at virke, og optil 14 dage før man får den fulde effekt. Ved meget dybe furer, som mellem brynene, kan der gå måneder før huden glatter sig helt ud, og bliver fri for rynker – selvom de pågældende muskler er blokeret. Du kan her fremme resultatet ved at supplere behandlingen med Filler.

Hvad er Botulinum-toxin Type A?

Botox Vistabel er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Toxinet fortyndes meget kraftigt, og kan derefter sprøjtes ind i udvalgte små ansigtsmuskler, med den virkning, at moderate til svære rynker mellem øjenbrynene, i panden og smilerynker glatter ud.

​Botox Vistabel bruges ofte som supplement til andre kosmetiske behandlinger for at få det bedst mulige resultat. De mest almindelige kombinationer er med hyaluronsyrefillers, Dermatologisk peel og laserbehandling. Vælger du at få din fillerbehandling samme dag som din Botox, så opnår du 10 % på din fillerbehandling.

​Hvor længe holder effekten af Botox-behandlingen?

Det er meget individuelt, men hos de fleste holder effekten ca. 3-6 måneder. For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-4 gange pr. år.

Hos LAMIMA Laser & Skønhedsklinik tilpasser vi behandlingen til lige netop dit ansigt og behov.

Følgende områder kan behandles med Botox:

  • Panderynker
  • Bekymringsrynken mellem bryn
  • Smilerynker ved øjne
  • Brynløft
  • Bunnie lines (rynker på næse)
  • Gummy smile (synligt tandkød ved smil)
  • Hage
  • Nedadgående mundvige
  • Kæben (Massetermusklen) – Giver det runde ansigt et mere ovalt look

Vi behandler ikke gravide eller ammende!

Gratis touch-up

Hellere for lidt end for meget – det sikrer nemlig, at du ikke får en større virkning, end du havde forventet. Til gengæld giver vi en gratis touch-up, hvis der er behov for det inden for 3 uger efter Botox-behandlingen.

Gratis for-konsultation

Inden en Botox-behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.​

Før/Efter billeder af Botox behandling

 

For at optimere behandlingen anbefaler vi, at du tilkøber cosmeceutical-produktet Clinical Super3 Booster fra Beaute Pacifique, der har et højt indehold af 3 estre af potent A-vitamin. Cremen gendanner effektivt den elastiske struktur i fuldhuden, og gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. Cremen behandler og forebygger: svære aldersforandringer, tynd og gennemsigtig hud samt aktinisk degenereret hud, og kan kun købes på speciallægeklinikker​

​​Køber du Clinical Super3 Booster 100 ml sammen med denne behandling får du 30 % på normalprisen, der er: 1220 kr

Botox priser

Priser - øvre ansigt

Botox behandling af 1 område
Bekymringsrynken eller Pande eller Smilerynker ved øjnene
1200 kr.
Botox behandling af 2 områder
Fx. Bekymringsrynken  og Pande
2200 kr.
Botox behandling af 3 områder
Bekymringsrynken og Pande og Smilerynker ved øjnene
3000 kr.
Max-pris for 3 områder, der også inkl. 1 eller flere små områder​ 3500 kr.
Lille brynløft i forbinelse med behandling af bekymringsrynke​ 200 kr.

Priser - små områder

Brynløft 800 kr.
Gummy smile 600 kr.
Mundvigeløft 600 kr.
Hage 800 kr.
Rynker på overlæbe (rygerynker) 800 kr.
Bunnylines (på næsen) 800 kr.
Platysma 1000 kr.
Botox behandling i kæben ​ 2000 kr.
Touch-up (inden for 3 uger)​ Gratis

 

OBS

Ved behandling af pande eller smilerynker tilbydes gratis brynløft.

​Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation hos Dermatolog Peter Wendelboe. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?